Isteni csoda vagy piszok mázli?

Ön utazna ezzel az emberrel?

Az ifjú Massimiliano Natalucci gyermekkorának egyik nagy élménye volt, hogy II. János Pál pápa homlokon csókolta és a megtiszteltetés mellé azonban úgy tűnik valami mást is kapott.

2015.11.27 17:00ma.hu

Natalucci ugyanis 1985-ben nézőként jelen volt a Liverpool és a Juventus között lezajlott Bajnokcsapatok Európa Kupája döntőn, amit a brüsszeli Heysel stadionban rendeztek. A futballban kevésébe járatosak számára fontos információ, hogy a Heysel név egybeforrott a tragédia szóval, hiszen miután az angol szurkolók rátámadtak az olaszokra a stadion oldalfa a menekülők nyomása alatt leomlott 39 embert temetve maga alá.

Natalucci túlélte a katasztrófát, ami önmagában még nem lenne olyan nagy dolog. Az időközben felnőtt túlélő azonban valamikor élete során rajongani kezdett a rock és metál zenéért ezért nem is olyan régen ellátogatott a párizsi Bataclan klubba, hogy részt vegyen az Eagles of Death Metal koncertjén. Ugye tudjuk mi történt ott?

Nos, úgy tűnik a pápa csókja ismét vigyázott Nataluccira, hiszen sikerült élve kijutnia a terroristák által megszállt épületből és sértetlenül vészelte át a tragikus éjszakát. A férfi húga szerint nem csak ez a két eset bizonyítja, hogy testvérét különleges erők védik, hiszen már két komoly autóbaleset is történt vele, amit különösebb sérülés nélkül megúszott pedig az egyik során életét vesztette mellette utazó barátja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.