Átmászott a kerítésen

Egy amerikai zászlót viselő férfi miatt lezárták a Fehér Házat

Barack Obama elnök és családja a csütörtököt, a Hálaadás ünnepét a Fehér Házban töltötte. A férfinek pont ekkor jutott eszébe átugrani a kerítésen...

2015.11.27 08:06ma.hu

Egy amerikai zászlóba burkolózó "hazafi" zavarta meg Obamáék családi hálaadás-ünnepségét, miután átmászott a Fehér Ház kerítésén, majd az előkertbe jutva diadalittasan győzelmi jelet mutatott. Az öröme nem tartott sokáig, ugyanis az amerikai elnök védelmét ellátó Secret Service tagjai azonnal őrizetbe vették a behatolót.

Joseph Caputo egy amerikai zászlóba burkolta magát. Indítékairól egyelőre semmit sem tudni. A hatóságok egyéb részletet nem közöltek.

Hasonló incidens kettő is volt az idén, tavaly szeptemberben pedig egy Irakot megjárt veteránnak az épületbe is sikerült behatolnia, miután átmászott a kerítésen.  Egy csaknem tíz centiméteres pengeélű bicska is volt nála. A 43 éves texasi idén márciusban bűnösnek vallotta magát illetéktelen behatolásban. A férfit 17 hónap börtönre ítélték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.