Ünnep

Tűz ütött ki a pozsonyi karácsonyi vásáron

Szerdáról csütörtökre virradóra gyulladt ki egy sátor a pozsonyi karácsonyi vásáron, ami ráadásul tele volt gázpalackokkal.

2015.11.26 15:23ma.hu

Szerdáról csütörtökre virradóra kigyulladt egy sátor a pozsonyi karácsonyi vásáron. Szerencsére a tűzoltók gyorsan eloltották a tüzet és senki sem sérült meg - írta a Bumm.sk.

A vásárt éjszakai is felügyelő járőrök azonnal észrevették a tüzet és kihívták a tűzoltókat, akik gyorsan megfékezték a lángokat.

A SITA hírügynökségnek Peter Pleva, a tűzoltóság szóvivője elmondta, szerencse, hogy a sátorban lévő gázpalackok nem robbantak be, így nem keletkezett komolyabb kár. A rendőrség vizsgálja a tűzeset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.