Terrorizmus

Pánik a Buckingham palotánál

Épületkiürítés és útlezárás London belvárosának Westminster városrészében.

2015.11.25 19:31ma.hu

Gyanús csomagra lettek figyelmesek a Buckingham palota mellett, a közelben lévő épületet és a környéket is teljes egészében kiürítették, az utakat lezárták.

A Grosvenor Place irodaházba nem térhettek vissza a dolgozók, a rendőrségi szóvivő elmondta: a helyszínen maradnak, míg meg nem bizonyosodtak arról, hogy nincs veszélyben senkinek az élete. Addig azonban senki sem térhet vissza a kiürített épületbe.

Az útlezárások miatt egyenesen káosz alakult ki London legnépszerűbb kerületében, a turisták panaszkodtak arra, hogy nem tájékoztatták őket, de jól tudjuk, hogy a terroristák is többek között a közösségi oldalakról tájékozódnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.