Lelőtt orosz gép

Ellentmondó hírek érkeztek a két orosz pilóta sorsáról

Türkmén fegyveresek a pilóták haláláról számoltak be, míg egy török tisztségviselő azt valószínűsítette, hogy továbbra is életben vannak.

2015.11.24 19:13MTI
Forrás: YouTube

Egymásnak ellentmondó hírek érkeztek kedden délután a szíriai határ közelében lelőtt orosz harci repülőgép két pilótájáról: türkmén fegyveresek a pilóták haláláról számoltak be, míg egy török tisztségviselő azt valószínűsítette, hogy továbbra is életben vannak.

A Szu-24-es gép lezuhanásának helyszínén, a Türkmén-hegységben tevékenykedő szíriai türkmén fegyveresek egy parancsnokhelyettese újságíróknak azt állította, hogy mindkét pilótát még a levegőben lelőtték, és már csak élettelen testük ért földet.

Később egy török tisztségviselő viszont úgy nyilatkozott, hogy a két orosz pilóta valószínűleg még életben van, és a török hatóságok azon fáradoznak, hogy a pilóták kiszabadulhassanak a szíriai felkelők fogságából.

A két pilóta katapultált, miután gépüket a török légierő lelőtte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.