Illegális bevándorlás

Vihar tombol a görögországi régióban - kevesebb lehet a menekült

A szerbiai Sidből eközben reggel indult egy vonat bevándorlókkal Horvátországba, a kiürült táborba azóta kétbusznyi ember érkezett.

2015.11.24 11:53MTI
MTI Fotó: Ujvári Sándor

A viharos időjárás és a tengeri kompok leállása miatt csökkenhet a következő napokban a bevándorlók görög-macedón határra érkező áradata - jelentette az M1 aktuális csatorna tudósítója kedd délelőtt a helyszínről.

Közölte, a rossz idő miatt reggel óta csak százak érkeztek a macedóniai Gevgelijánál lévő legnagyobb átkelőhöz, ahol továbbra is tüntetnek be nem léptetett migránsok a nemzetközi vasútvonalnál.

A szerbiai Sidből eközben reggel indult egy vonat bevándorlókkal Horvátországba, a kiürült táborba azóta kétbusznyi ember érkezett - jelentette a helyszínről az M1 munkatársa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.