Illegális bevándorlás

Ismét tömeg gyűlik a görög-macedón határon

A görög hatóságok jelzése szerint 1000-1300 olyan ember vár az országból kilépésre, akire Macedónia gazdasági bevándorlóként tekint, ezért nem engedi őket tovább.

2015.11.24 10:20MTI
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Ismét gyűlik a tömeg a görög-macedón határnál - jelentette az M1 aktuális csatorna tudósítója kedd reggel a helyszínről.

Elmondta: a görög hatóságok jelzése szerint 1000-1300 olyan ember vár az országból kilépésre, akire Macedónia gazdasági bevándorlóként tekint, ezért nem engedi őket tovább. Mivel közben két görög komp is útban van a szárazföld felé, órákon belül még többen lehetnek.

Több százan tiltakoznak megállításuk miatt a határ közelében, a nemzetközi vasútvonal mellett, egyelőre békésen, a demonstrálók között vannak azok az iráni férfiak is, akik közül tízen a tiltakozás jeleként cérnával bevarrták a szájukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.