Választás végén

Robbantás Egyiptomban

Azt egyelőre nem lehet tudni, hány áldozata van a támadásnak.

2015.11.24 08:16MTI
screenshot

Pokolgép vagy -gépek robbantak kedd reggel egy szállodánál Egyiptomban, a Sínai-félszigeti el-Arís városban, legalább egy ember meghalt - jelentette az egyiptomi állami tévé.

A hotelban választási bizottsági tagok szálltak meg. A CBC egyiptomi műholdas hírtévé úgy értesült, hogy egy robbanószerrel megrakott teherautó robbant fel a szálloda bejáratához vezető úton. Azt egyelőre nem lehet tudni, hány áldozata van a támadásnak.

Egyiptomban hétfőn ért véget a második szabad parlamenti választások utolsó szakasza. A merénylet elkövetőjeként egyelőre senki nem jelentkezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.