Már zajlik a kiképzés

Oroszország megkezdte a légvédelmi rakétarendszerek leszállítását Iránnak

Irán két hónapon belül megkapja a rakétát nagy részét, és már javában zajlik az iráni katonai szakértők kiképzése a rakétarendszerek kezeléséhez.

2015.11.23 15:57MTI

Oroszország elindította az Iránnak szánt Sz-300-as rakétavédelmi rakétarendszerek leszállításának folyamatát - idézte hétfőn a Tasnim iráni hírügynökség Teherán oroszországi nagykövetét. Mehdi Szanai úgy fogalmazott, hogy "a megvalósítás szakaszába léptek" a szállítási eljárások.

Hoszein Dehgán iráni védelmi miniszter a minap úgy nyilatkozott, hogy Oroszország az iráni naptári év végéig, vagyis 2016. március 20-ig leszállítja Iránnak az Sz-300-as föld-levegő rakétarendszereket. Hozzátette, hogy Irán két hónapon belül megkapja a rakétát nagy részét, és már javában zajlik az iráni katonai szakértők kiképzése a rakétarendszerek kezeléséhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.