Ropogás

Egy játszótéren nyitottak tüzet New Orleans-ban - videó

Lövöldözés volt New Orleans-ban, legalább tizenhatan kórházba kerültek.

2015.11.23 10:44MTI

Legkevesebb tizenhat embert szállítottak kórházba New Orleansban helyi idő szerint vasárnap kora este egy játszótéren történt lövöldözés nyomán - jelentette egy helyi tévéállomás.

A Bunny Friend Park nevű játszótéren mintegy ötszázan tartózkodtak egy zenés videó felvételén, amikor egyes szemtanúk szerint két fegyveres jelent meg a helyszínen, és a tömegbe lőtt.

Tyler Gamble rendőrségi szóvivő szerint a területen két csoport tartózkodott: a videófelvétel-készítés résztvevőin kívül helybéli lakosok szomszédsági ünnepre gyülekeztek össze ugyanott.
 
A mentők tíz embert vittek kórházba, másokat különböző gépkocsikon szállítottak oda - mondta Gamble, és hozzátette: a videófelvétel-készítéshez nem volt területfoglalási engedély.

A szóvivő később elmondta azt is, hogy a lövöldözők egymást vették célba, majd egymást üldözve elfutottak a helyszínről. A rendőrség feltételezése szerint valamilyen veszekedés fajulhatott fegyveres összetűzéssé, de annak kiváltó oka nem ismert. Halálos áldozatról egyelőre nincs hír.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.