Merényletek Párizsban

Egy második feltételezett merénylőt is keres a francia rendőrség

A gyanúsított a párizsi belvárosi kávéházak és éttermek teraszaira lövöldöző terrorkommandó tagja volt a francia Abdeslam-fivérekkel együtt.

2015.11.17 20:29MTI

Egy második, szökésben lévő feltételezett merénylőt is keres a francia rendőrség a múlt heti 129 áldozatot követelő párizsi merényletekkel kapcsolatban - jelentette kedden este a France2 francia közszolgálati televízió híradója.

A gyanúsított a párizsi belvárosi kávéházak és éttermek teraszaira lövöldöző terrorkommandó tagja volt a francia Abdeslam-fivérekkel együtt. A 31 éves Ibrahim a támadásokat követően az utcán felrobbantotta magát, a 26 éves Salah viszont elmenekült. Ellene Belgium és Franciaország is elfogató parancsot adott ki. A rendőrség gyanúja szerint a Seat típusú gépkocsiban, amelyből a lövéseket leadták, egy harmadik ember is ült, de őt egyelőre nem tudták azonosítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.