Merényletek Párizsban

Az Anonymus az Iszlám Állam terroristáira vadászik

A hackercsoport totális háborút hirdetett az ISIS ellen a párizsi merényletek után.

2015.11.16 08:06ma.hu
screenshot

Az Anonymus nevű hacktivista csoport a párizsi terrortámadások után kijelentette, hogy bekapcsolódik az Iszlám Állam elleni elektronikus hadviselésbe.

A dzsihádista sejtek minden támogatóját levadásszák az interneten - ígérik frissen közzétett videófelvételükön. A szokásos Guy Fawkes-maszkban megjelenő szóvivő mindenkit biztosít arról, hogy a valaha volt legnagyobb támadást indítják el az ISIS ellen.

A csoport figyelmezteti a terroristákat, hogy minden tudásukat latba vetik és egyesítik erőiket azért, hogy tömeges internetes támadásokkal megsemmisítsék őket.

"Az egész világon keresztül vadászni fogunk rátok. Megkeresünk és le is vadászunk benneteket. A francia nép erősebb, mint ti."

Az Anonymus januárban már részt vett a francia kibervédelemben a Charlie Hebdo-mészárlás utáni időszakban.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.