Elképesztő látvány

Képek: Itt a szemgolyó tetoválás...

Hajmeresztő, de igaz: már a szemgolyó fehér részét is lehet színesre tetováltatni. Önnek melyik tetszik?

2015.11.08 19:03ma.hu
Kép: glitta

Luna Cobra még 2007-ben kezdett kísérletezni a szemgolyó tetoválásával, miután egy barátját megihlette a sci-fi kultfilm Dune, és kékre photoshopolta egyik képén a szemét.

Kép: glitta

Annyira megtetszett a tetoválóművésznek a fotó, hogy úgy gondolta, élőben is megcsinálja, három önkéntes vállalkozott is a hajmeresztő feladatra.

Kép: glitta

Luna Cobra a kívánt hatás elérése érdekében pigmentet fecskendez a szemgolyó külső rétegébe, a kötőhártya alá. A szakember az évek során sikeresen kidolgozott egy módszert és hozzá olyan tintát, amellyel biztonsággal lehet egy szemgolyó fehér területeit színesre tetoválni.

Kép: glitta

Azóta már több száz embernek színesítette ki a szemét. Egyesek szerint abszolút fájdalommentes az eljárás, míg mások utólag bizonyos fájdalmakra panaszkodtak.

Kép: glitta

A tetoválóművész mindenesetre azt mondja, senki sem próbálja meg házilag kivitelezni, illetve csak olyan szalonban végeztesse el, ahol garancia van arra, hogy képzett szakember keze alá kerül, különben könnyen megvakulhat az ember.

Kép: glitta


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.