Rádió, hír

Az izraeli hadsereg letartóztatott egy Hamász-vezetőt

Juszufot néhány hónappal ezelőtt bocsátották szabadon, miután tavaly nyár elején már egyszer elfogták, amikor is három eltűnt izraeli tizenévest kerestek, akiknek később csak a holtteste került elő.

2015.10.20 08:19MTI

Az izraeli hadsereg letartóztatta Rámalláhban a Hamász radikális palesztin szervezet egyik ciszjordániai vezetőjét, Hasszan Juszufot, valamint lerombolta egy palesztin merénylő házát Hebronban - közölte a jeruzsálemi közszolgálati rádió.

A rádió értesülése szerint az elfogott Hamász-vezető az utóbbi időben terrortevékenységre buzdította híveit. Juszufot néhány hónappal ezelőtt bocsátották szabadon, miután tavaly nyár elején már egyszer elfogták, amikor is három eltűnt izraeli tizenévest kerestek, akiknek később csak a holtteste került elő.

Hasszan Juszuf az utóbbi napokban azzal fenyegette a Palesztin Hatóságot, hogy "ha az intifáda leállítása érdekében lép fel, akkor belviszálynak teszi ki magát, és ellene fordul a palesztin utca népe".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.