Fegyvertartás

Lövöldözés volt egy arizonai egyetemen

Lövöldözés volt pénteken egy arizonai egyetemen, az egyesült államokbeli Flagstaff városban. Az első jelentések szerint egy ember meghalt, hárman megsebesültek.

2015.10.09 13:57MTI

Az ABC News amerikai hírcsatorna arról számolt be, hogy az Észak-Arizonai Egyetemen történt lövöldözés elkövetőjét őrizetbe vették a rendőrök.

Hírügynökségi jelentések szerint a Phoenixtől mintegy 200 kilométerre északra fekvő város tanintézményét több mint 20 ezer diák látogatja.

A múlt héten egy diák lövöldözött saját főiskolai csoporttársaira az Oregon állambeli Roseburgben, a szélsőséges nézeteket valló ámokfutó kilenc emberrel, majd saját magával is végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.