Volt-nincs csomag

Ciki: elhagyták a nagyfőnök csomagját

Durva, ha egy egyszerű földi halandó csomagja tűnik el, de mi jár annak, aki a vezérigazgató cuccait keveri el?

2015.10.07 13:29ma.hu
Alaska Airlines

A repülőgép egy csodálatos dolog, ha valaki nagy távolságot szeretne gyorsan megtenni, de kevés kellemetlenebb dolog van, mint amikor egy távoli városba érkezve az ember hiába várja ruháit tartalmazó bőröndjét a leszállás után.

Az Alaska Airlines társaság felismerve a problémában rejlő marketinglehetőséget úgy reklámozza magát, hogy ha 20 perccel a leszállás után az utas nem kapja kézhez poggyászát, kedvezményt kap következő repülőútja árából.

Ennek tükrében különösen kellemetlen lehetett Bradley Tilden vezérigazgatónak, hogy saját légitársaságának sikerült elkavarni a csomagját, miközben egy Washingtonban rendelkezett konferenciára tartott. "A média is képviselteti magát, remélem, ezt nem írják le" - mondta a férfi a Los Angeles Times szerint mikor elismerte nem ez volt az első eset, hogy csak másnap kapta vissza bőröndjét az általa vezetett társaságtól.

Egyébként egy felmérés szerint egyre kevesebb csomag tűnik el a reptereken, 2014-ben például rekord-alacsony volt a reklamációk száma.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.