Légiközlekedés

Újabb kényszerleszállás Amerikában - menet közben elájult a pilóta

Kényszerleszállást hajtott végre kedden Albuquerque-ben a United Airlines Houstonból San Franciscóba tartó utasszállítója, miután a gép másodpilótája repülés közben eszméletét vesztette.

2015.10.06 21:05MTI

A United tájékoztatása szerint a társaság 1614-s járatát "a személyzet egyik tagjának" rosszulléte miatt kellett eltéríteni eredeti útvonalától. A Boeing 787-8 Dreamliner típusú gép baj nélkül ért földet az új-mexikói nagyvárosban.

Az incidens egy nappal azután történt, hogy a levegőben rosszul lett és meghalt az American Airlines Phoenixből Bostonba tartó Airbusának kapitánya, ami miatt a repülőgépet Syracuse-ban kellett letennie a másodpilótának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.