Illegális bevándorlás

Felgyújtotta magát egy migráns a befogadóállomáson

Öngyilkosságot követhetett el az a menedékkérő, akit holtan találtak hétfőn késő este a szállásán a németországi Türingia tartományban.

2015.10.06 18:42MTI

Az ügyben indított vizsgálatok első megállapításai szerint valószínűleg egy 29 éves eritreai származású férfi halt meg a Saalfeld nevű kisváros menedékkérőket befogadó otthonában. A férfi minden bizonnyal bezárkózott a szobájába, és valamilyen gyúlékony folyadékkal leöntötte, majd felgyújtotta magát.

A férfi az utóbbi időben depresszió tüneteit mutatta. Búcsúlevelet nem hagyott maga után - számolt be kedden hírportálján a Mitteldeutscher Rundfunk (MDR) regionális közszolgálati médiatársaság.

Hétfőn késő este füst tört elő a férfi szobájából. A tűzoltókat egy szociális munkás riasztotta. Az otthon többi lakóját sikerült időben biztonságba helyezni. A saalfeldi befogadóállomáson nagyjából 120 menedékkérő lakik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.