Egyik futva, másik medve

Videó: kicsi a buldog, de hangos

Egy igazán hűséges kutya nem foglalkozik a méretekkel, ha gazdái tulajdonáról van szó.

2015.10.05 19:04ma.hu
Screenshot

Sok ember tartja úgy, hogy az igazi kutya valahol 15-20 kilónál kezdődik, és a kistermetű ölebek nem alkalmasak arra, hogy ellássák az ember legjobb barátjaként rájuk rótt feladatokat.

Csattanós választ ad erre a kijelentésre az az alig 10 kilós francia bulldog, aki a kaliforniai Monroviában két medvét kergetett el otthona kertjéből.

Az épület biztonsági kamerájából származó és a YouTube videómegosztóra felkerült felvételen látszik, ahogy a két betolakodó békésen nézelődik az udvarban, mikor megérkezik az apró termetű, ám annál bátrabb eb és kitessékeli a birtokháborítókat.

Tény, hogy ezek a kiskutyák éktelenül képesek csaholni, úgyhogy valahol érthető az eleinte fölényesen viselkedő medvék igen komikus, fejvesztett menekülése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.