Gyerekek is meghaltak

Összeomlott egy lakóház Kairóban

Összeomlott egy lakóház az egyiptomi fővárosban, Kairóban; heten meghaltak, köztük négy gyerek.

2015.10.04 08:35MTI

Két embert sikerült élve kiemelni a romok közül. A helyi katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a sötétség ellenére is folyik a kutatás az esetleges túlélők után, mert a helyi lakosok szerint a romok alatt még van egy nő. Az emeletes épület Kairó egyik szegénynegyedében, a főleg keresztények lakta Subrában roskadt össze.

A hasonló balesetek gyakoriak az egyiptomi fővárosban, mivel az illetékesek sok esetben nem tartják magukat az építési előírásokhoz. Nem ritka, hogy hivatalnokok kenőpénz fejében engedélyezik további emeletek ráépítését olyan házra, amelynek a teherbírása ezt valójában nem tenné lehetővé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.