Hihetetlen mázli

Durva, ahogy kettévágta a kocsit a fa

Bár nyilván megkönnyebbültek, hogy nem történt nagyobb tragédia, biztosan tanácstalanok az események ilyetén alakulása miatt a rend őrei.

2015.10.01 05:27ma.hu
Fotó: Winter Haven Police Department

Hogy szállt ki ebből élve?” – tették fel valószínűleg a kérdést a floridai rendőrök, mikor meglátták a húszéves Carlos Pino autójának roncsait. Az 1986-os Nissan 300ZX a vizes útról lesodródva csapódott egy fának, ami kettévágta az autót.

A fiatalembert komoly, de nem életveszélyes sérülésekkel szedték ki a roncsok közül. A helyi rendőrség szóvivője sajtótájékoztatójában kiemelte: „Láttunk már ilyen roncsokat, de az, hogy túlélte, valóságos csoda.

Fotó: Winter Haven Police Department

Az előzetes vizsgálatok szerint Pino gyorsabban hajtott a megengedett 35 mérföldnél és a nedves aszfalton elvesztette uralmát a jármű fölött. Az eredmény a képen látható: a kocsi eleje a fa egyik oldalán, a hátsó része a másikon állapodott meg.

A férfit mentőhelikopter szállította el a helyszínről, a lakelandi kórház szerint több csontja törött és a feje is megsérült, de túl fogja élni a balesetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.