Állatvédlemi rendezvényre utazik Oroszországba

Steven Seagal oroszországi produkciós céget alapítana

Seagal régóta jó kapcsolatokat ápol Oroszországgal.

2015.09.24 21:15MTI

Steven Seagal, aki októberben Oroszországba készül egy állatvédelmi rendezvényre, bejelentette, hogy oroszországi produkciós céget akar alapítani.

Az amerikai filmsztár az orosz Rambler online hírportál szerint orosz partnerekkel, vegyesvállalatként képzeli el a produkciós céget.

Seagal októberben utazik az orosz Távol-Keletre egy állatvédelmi rendezvényre Pamela Andersonnal együtt. A két színész a veszélyeztetett fajok megmentését célzó, Tigris nap elnevezésű eseményen jelenik meg.

Anderson a közelmúltban járt Vlagyivosztokban egy gazdasági fórumon, ahol szintén környezetvédelmi kérdésekkel foglalkozott és egy jótékonysági aukción egy mentőbóját ajánlott fel eladásra a Baywatch-sorozatból.

Seagal régóta jó kapcsolatokat ápol Oroszországgal. Két éve úgy volt, hogy ő lesz a Kalasnyikov-gyár nemzetközi reklámkampányának arca, ám az ötlet nem valósult meg az Oroszországgal szemben a Krím annektálása miatt tavaly bevezetett amerikai embargó miatt - emlékeztetett a The Hollywood Reporter.

Idén az Oscar-díjas orosz rendező, Nyikita Mihalkov beszélt arról, hogy Seagal főszereplésével akar filmet forgatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.