Hajtóvadászat indult

Élő adásban lőttek agyon két tévést Virginiában

Élő adásban, interjú közben lőttek agyon egy riporternőt és egy operatőrt a Virginia állambeli Moneta közelében, egy bevásárlóközpontban.

2015.08.26 16:31MTI

Élő adásban, interjú közben lőttek agyon szerda reggel egy riporternőt és egy operatőrt a Virginia állambeli Moneta közelében, egy bevásárlóközpontban.

A CNN hírtelevízió leányvállalata, a roanoke-i központú WDBJ két munkatársára, a 24 éves Alison Parkerre és a 27 éves Adam Wardra legkevesebb nyolc lövést adott le a támadó. Az elkövetőt, akinek arcáról a földre hullott kamera elmosódott felvételt készített, keresi a rendőrség.

Terence McAuliffe, Virginia állam kormányzója egy rádióinterjúban kijelentette, hogy a gyanúsított a WDBJ tévétársaság egy sértett alkalmazottja lehet. McAuliffe szerint a rendőrségnek megvan a 41 éves tettes fotója, akit mindkét áldozat ismert.

A rendőrség közölte, hogy körözi Vester L. Flanagant, aki valószínűleg egy 2009-es szürke Ford Mustangban menekül.

Az interjúalany nőnek nem esett baja. A kettős gyilkosság környékét lezárta a rendőrség. A környékbeli iskolákat kiüríttették. A mintegy félszáz alkalmazottal működő WDBJ televízió rendőri védelem alá került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.