Túlmelegedett

Kényszerleszállás egy füstölő mobiltelefon miatt

Az egyik utas füstölő mobiltelefonja miatt kényszerleszállást kellett végrehajtania a British Airways Szöul-London járatának.

2015.08.24 13:49MTI

A járatot teljesítő Boeing 787-es gép fedélzetén 205 ember utazott Londonba, amikor 25 tengeri mérföldre az oroszországi Irkutszktól az egyik utas mobiltelefonjának akkumulátora füstölni kezdett. A személyzet veszélyhelyzetet jelentett, majd a gép leszállt az irkutszki repülőtéren, és csak három órával később folytathatta útját.

Az Aviation Herald információi szerint az orosz hatóságok azt jelentették, hogy az utas két ülés közé ejtette a telefonját, amelynek a nagy nyomás miatt forrósodott fel az akkumulátora.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.