Hoppá...

Kizárta egy csecsemő az apját a kocsiból

Kizárta egy négyhónapos német csecsemő édesapját az autóból. A férfi beültette a gyermekülésben lévő apróságot a hátsó ülésre, és eközben a slusszkulcsot a kislány ölébe rakta.

2015.08.04 20:16MTI
freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

Mielőtt maga is beszállhatott volna az autóba a Pfalz tartományban fekvő Germersheim egyik szupermarketjének parkolójában, a gyermek megnyomta a központi zár gombját. Az apa ott állt a zárt ajtók előtt - közölte a helyi rendőrség kedden.

A 36 éves férfi azonnal hívta a tűzoltókat, akik tíz emberrel vonultak a helyszínre és hozzáláttak az autó kinyitásához. Mind a gyermek, mind az autó sértetlenül megúszta a kalandot.

A hőség miatt riasztott mentőknek sem kellett közbeavatkozniuk, az autó a rendőrség tájékoztatása szerint árnyékban állt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.