Hajtóvadászat

Agyonlőttek egy rendőrt Tennessee államban

Agyonlőttek egy közlekedési ellenőrzést végző rendőrt szombat este az amerikai Tennessee állam Memphis városában, a tettes után hajtóvadászat indult.

2015.08.03 07:27MTI

A rendőrség vasárnap délután bejelentette, hogy őrizetbe vettek egy, az incidenssel kapcsolatba hozható személyt, de egyelőre nem vádolták meg semmivel. Kilétét a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölték.

A 33 éves rendőrt, Sean Boltont több lövéssel sebesítették meg, miután megállított egy járművezetőt. A rendőr a kórházban halt meg - közölte a memphisi rendőrség egyik tisztségviselője sajtóértekezleten.

Az utóbbi négy évben már három rendőrt lőttek le a Tennessee állam délnyugati részén lévő városban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.