Meglett az elveszett eszköz

Szamár talált rá a repülőből kiesett iPhone-ra

Miután Ben Wilson iPhone-ja kiesett az általa vezetett repülőből és közel 3000 métert zuhant, beletörődött, hogy már sosem látja viszont készülékét. Azért még tett egy próbát, a nyomába eredt, és meg is találta 150 kilométerrel odébb egy legelőn. Az iPhone tökéletesen működött - köszönhetően egy szamárnak.

2015.08.02 15:45ma.hu
Fotó: screenshot

Wilson Houstonban szállt fel egymotoros Beechcraft Bonanza gépével, hogy a texasi otthonában, Wichita Falls-ban landoljon, mikor 3000 méter magason hirtelen kinyílt az ajtó és kiesett a telefon, ám ezt már csak otthon vette észre.

A férfi neveltfia, John Kidwell a "Find My iPhone" alkalmazás segítségével talált rá okostelefonjára a Texasban található Joplin területén.

Mivel a telefonon rengeteg telefonszám és fénykép volt, a család jobban szerette volna, ha megtalálják az eszközt, így autóba pattant a két férfi és 150 kilométernyi autókázás után megkezdődött a vadászat.

"Átmásztam egy kerítésen, és egy szamár ügetett felém rám szegezve tekintetét" - mondta Wilson. "Láttam rajta, hogy segíteni akar."

Az iPhone-t a fűben találták meg, egy mesquitofa alatt. Wilson szerint ez menthette meg a károsodástól. Mindössze néhány karcolás került a kijelzőjére, de minden funkciója működött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.