Tizenegy katona meghalt

Lezuhant egy katonai repülő Kolumbiában

Lezuhant a kolumbiai fegyveres erők egy teherszállító repülőgépe helyi idő szerint pénteken, a balesetben tizenegy katona meghalt.

2015.08.01 09:54MTI

A légierő közlése szerint a CN-235-ös típusú repülő két pilótája nem sokkal a gép lezuhanása előtt motorhibát jelzett. Az ország északkeleti részén történt balesetet a repülő egyik utasa sem élte túl. A gép roncsát egy farmon találták meg Cesar tartományban.

Carlos Bueno tábornok, a légierő főparancsnoka közölte, vizsgálják a balesetet, de azt illetően nem tudott részletekkel szolgálni, hogy mi okozhatta a motorhibát. Helyi médiajelentések szerint a teherszállító gépet villámcsapás érte nem sokkal a felszállás után.

Juan Manuel Santos kolumbiai államfő Twitter-mikroblogján részvétét nyilvánította az elhunyt "hősök" hozzátartozóinak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.