Fésűskagylóra halászott

Cápatámadás áldozata lett egy búvár Ausztráliában

Cápa mart halálra egy búvárt a dél-ausztráliai Tasmania szövetségi államban, aki lányával együtt fésűskagylóra halászott Maria-sziget közelében. A halálos támadás előtti napon egy nagy fehér cápát láttak a környéken.

2015.07.25 08:48MTI
Wikipédia/Yzx

A Hobart Mercury című helyi lap úgy értesült, hogy a fiatal lány, aki jelen volt, amikor a cápa megtámadta az apját, a felszínre úszott, hogy vészjelzést adjon le. A tasmaniai fésűskagylóhalászok szövetségének elnöke, John Hammond az ABC ausztrál televíziónak nyilatkozva elmondta, hogy a támadás idején több búvár is tartózkodott a térségében.

Az ausztráliai vizekben gyakoriak a cápák, idén már több úszót és szörfözőt is megtámadtak. Júliusban egy férfit sebesített meg súlyosan egy ragadozó ugyanabban a térségben, ahol februárban egy másik cápa egy japán szörfözőt ölt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.