Szerencsétlen eset

A szegény kétéves kisfiút egy tigris harapta meg Kínában

Fehér tigris harapta meg egy kétéves kisfiú karját szombaton egy kínai állatkertben. A kisgyermeknek valahogy sikerült bedugnia az egyik kezét a hatalmas állat ketrecébe.

2015.07.06 20:59ma.hu
Twitter

A kétéves kisfiú három felnőtt kíséretében múlt héten látogatott el a Ya’an Bifeng Gorge állatkertbe, Szecsuán tartományban. A The Daily Mirror értesülése szerint egy óvatlan pillanatban egy szellőzőnyíláson keresztül dugta be a kezét a bengáli fehér tigris ketrecébe. Így akarta magára vonni az állat figyelmét. Sajnos ez túl jól sikerült, mert a tigris villámgyorsan a gyermek karjába mélyesztette fogait.

A fiú – akinek nevét nem közölték – azonnal kórházba szállították, ahol sajnos nem volt más lehetőség, minthogy a karját a könyöktől amputálják. A kisfiú családja semmilyen további információt nem kívánt adni az esettel kapcsolatban.

Kártérítés

Tavaly egy másik hasonló esetnél egy 9 éves fiú veszítette karját, miután egy medvét akart megetetni a kínai Henan tartományban. A szülők mintegy 70 millió Forintos kártérítést követeltek, de ezt elutasították. Az állatkert a gyermek orvosi kezeléséhez járna hozzá mintegy 3,5 millió Forintnyi összeggel.

A felek kártérítési igényeit hamarosan újratárgyalja a bíróság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.