Eltűnt a vízben

Magyar férfi fulladt a Rajnába

A holland Spijk mellett, Lobithhoz közel, szombat délután a Rajnába fulladt egy 40 éves magyar férfi. Egy baráti társasággal ment úszni és egy alámerülés után már nem jött fel a vízből.

2015.07.05 14:24ma.hu
anp

A tűzoltóság búvárai sokáig keresték a vízben, de nem találták. Vasárnap a rendőrség egy szonárral felszerelt csónakkal tovább kereste.

A Gelderland-Midden tartományi tűzoltóság szóvivője elmondása alapján jelenleg nagyon erős az áramlás a Rajnán. A férfit holtteste ezért elképzelhető, hogy a hajózható részre fog sodródni, ahol már nagy hajók is közlekednek. Ugyanakkor a szóvivő újfent figyelmeztetett arra, hogy a nagyobb folyókban éppen az erős áramlás miatt veszélyes úszni.

A héten már eltűnt egy férfi a Waal folyóban Gendt közelében. A fiát ki tudta menteni a vízből, de őt magát magával vitte az áramlás. Pénteken találták meg a holttestét, negyven kilométerrel lejjebb, Dreumelnél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.