31 napos a február

Füvet nyírtak és havat takarítottak ugyanazon a napon - a számla szerint

Botrányos számlákra bukkant az időközi választáson megválasztott új elöljáró a kelet-horvátországi Ceminac járásban: az egyik szerint február 31 napból áll, egy másik szerint pedig ugyanazon a napon füvet nyírt és havat is takarított egy vállalat, majd mindkét szolgáltatást meg is fizettette.

2015.07.03 13:36MTI

Az új járási vezető, Zlatko Pinjuh elmondta a Jutarnji List című lapnak, hogy a járás által alapított közüzemi vállat két munkatársa 2012 februárjában 31 napot töltött ügyeletben, majd ezt le is számlázta a járásnak 24 800 kuna (bő 1 millió forint) összegben. Egy másik számla szerint még abban az évben, ugyanaz a vállalat decemberben 23 ezer kunáért (közel 1 millió forintért) füvet nyírt, majd 80 ezer kunáért (3,5 millió forintért) havat takarított ugyanazon a napon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.