Az Isten nem ver bottal?

A könnyelmű "metróugró" kissé elszámolta magát - vérfagyasztó videó!

Egy fiatalember merész ugrást kísérelt meg a New York-i metró egyik peronjáról, de körülbelül fél méterrel elszámította magát. Figyelem: megrázó a felvétel!

2015.06.28 20:25ma.hu

New Yorkban, Harlemben a 145. utcai metrómegállóban készült felvételen jól látszik, amint a férfi nekifut, hogy az egyik peronról a másikra ugorjon. A sportos fiatalember jó magasra ugrik és úgy tűnik minden rendben is megy. A landolás viszont nem az elképzelés szerint sikerült és a peron szélének csapódott.

"A színtiszta butaságot mutatja be ez a kis videó" - mondta Kevin Ortiz, a New York-i tömegközlekedési vállalat MTA (Metropolitan Transportation Authority) szóvivője a NY Postnak.

A videót pár napja tették fel a Youtube-ra és már közel 3 milliószor nézték már meg. A férfi az információk szerint sérülések nélkül megúszta az esetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.