Azt hitte, kincsre lelt

Meghalt a kétéves kisfiú, aki apja fegyverével játszott

Kisgyermek lőtte agyon magát az Egyesült Államokban megint.

2015.05.28 19:11ma.hu
nbc12


Egy lunenburgi (USA, Virginia állam) 2 éves fiú lőtte agyon magát játék közben egy töltött fegyverrel, amit egy fiókban talált - jelentette az amerikai média.

A kisgyermek a szüleivel együtt volt a lunenburgi hétvégi házban, tudósított a WWBT-NBC. Amikor egyedül volt az egyik szobában, a fiókban talált egy töltött fegyvert. A kisfiú megfogta a fegyvert és meghúzta az elsütőbillentyűt. Súlyos fejsérülést szenvedett és végül a kórházban meghalt.

Jelenleg tart a nyomozás az ügyben.

A "Moms Demand Action For Gun Sense in America" fegyverellenes szervezet szerint a "túlzottan felfegyverkezett" Egyesült Államokban évente száz kiskorú hal meg lőfegyverekkel történt balesetek miatt.

NBC12 - WWBT - Richmond, VA News On Your Side

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.