Azt hitték, sokat érhet, pedig sokat is ér

Donorszerveket tartalmazó bőröndöt találtak Németországban

A takarítószemélyzet lelt rá egy donorszerveket tartalmazó kofferre, amit Németországban egy vonaton loptak el. Egy hűtött kofferről van szó, csontvelővel. Korábban arról lehetett tudni, hogy donorvese van benne.

2015.05.27 12:56ma.hu

A koffert kedden Siegburgban lopták el. Egy transzplantációs intézmény munkatársa éppen úton volt a donorszervekkel, majd ismeretlenek a siegburgi megállóhelyen elterelték a figyelmét, ezért nem vette észre, hogy a csomagjával elosontak.

A bőröndöt végül épségben megtalálták egy másik vonaton Emdenben, mintegy 350 kilométerrel északabbra Siegburgtól. A tettesek semmilyen nyomot nem hagytak maguk után. Elsődleges lapértesülések szerint donorveséket tartalmazott a koffer, ám utólag kiderült, hogy csontvelő volt benne.

anp


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.