Egy megfázással jobban jártak volna

Megfulladt egy fiatal pár az autójukban

Egy Kentucky állambeli pár pásztoróra közben vesztette életét egy autó hátsó ülésén.

2015.05.22 10:07ma.hu
Forrás: Facebook

A 25 éves Violet Iles és a 32 éves David Long az autójukban ülve töltötték az estét. Mivel elég hűvös éjszaka volt a kocsi motorját folyamatosan járatták, ami végzetesnek bizonyult.

A külvilággal mit sem törődő szerelmesek ugyanis nem vették észre, hogy a kocsi rozsdás kipufogójából szénmonoxid áramlik az utastérbe. Ezt jelentette legalábbis a megyei seriff hivatal, bár később úgy módosították a nyilatkozatot, hogy a páros a hátsó ülésen aludt.

A holttestekre a férfi közelben lakó testvére bukkant rá, aki kora reggel az iskolabuszhoz kísérte ki gyerekeit. Bár sikerült kinyitnia az ajtót és azonnal megpróbálta újraéleszteni őket, sem a férfi sem a nő életét nem sikerült megmentenie.

A rendőrök most azt vizsgálják vajon a páros alkohol vagy drog hatása alatt állt e. Nagyon fontos, hogy aki kénytelen járó motorral várakozni autójában, időnként tekerje le az ablakot és engedjen be friss levegőt - áll a rendőrség közleményében.

Iles nővére gyűjtést indított az interneten, mivel Violetnek egy 4 és egy 6 éves gyermeke maradt árván.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.