A rendőröket is sakkban tartotta

Robotot ölt a nyugdíjas

Egészségügyi vészhelyzet miatt érkeztek, de erre nem számítottak a rend őrei.

2015.05.22 08:03MTI
Twitter user @mpLASD

Általánosan elfogadott tény, hogy az idősebb emberek nem könnyen barátkoznak meg az új technológiákkal. A rádió korában felcseperedettek nem tudtak mit kezdeni a televízióval, és a mai nyugdíjasok egy jelentős része az ördögtől valónak tartja a mobiltelefonokat és az internetet.

Talán erre vezethető vissza a tegnap kezdődött krízishelyzet, mely során egy 70 év körüli asszony brutálisan kivégzett egy rendőrségi robotot.

A történet előzménye, hogy a 911 riasztást kapott Topanga városában, egy idős nő hívta őket mobil otthonába, azt állítva, egészségügyi vészhelyzet áll fenn. A rend őrei és az egészségügyisek meg is érkeztek, ám ekkor a telefonáló egy pisztolyt húzott elő és megfenyegette a megjelent rendőröket és a mentősöket.

Miután fedezékbe húzódtak, a rendőrök erősítést kértek és a környéket kiürítették.

Ekkor kezdődött az akció, a fakabátok egy villanógránátot dobtak a nő házába, de nem sikerült ártalmatlanítani az éltes amazont, aki a helyzet felderítésére beküldött robotot habozás nélkül lelőtte.

A nő ezután elbarikádozta magát és bár szakképzett túsztárgyalók vannak a helyszínen, még mindig nem sikerült előcsalogatni az asszonyt.

Forrás: nbcnews.com


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.