Azonnal megállt a sofőr

Drón csapódott egy autó szélvédőjének egy német autópályán

Egy alacsonyan szálló, távirányítású repülő szerkezet csapódott egy autó szélvédőjének a németországi A40-es autópályán.

2015.05.21 19:43MTI

A sofőr a Dortmund közelében fekvő Bochum-Wattenscheid településhez vezető lehajtónál készült elhagyni az autópályát, amikor a fehér drón hirtelen megjelent a semmiből, és a járműnek ütközött.

A mindössze negyven centiméter átmérőjű szerkezet visszapattant az autó szélvédőjéről.

A 47 éves, bochumi sofőr azonnal megállt, és a megrongálódott, repülésre immár alkalmatlan szerkezetet járműve mögött találta meg - közölte a helyi rendőrség.

Az incidens a rendőrség beszámolója szerint még vasárnap este történt. A hatóságok a közlekedés veszélyeztetése miatt indítottak eljárást, és keresik a drón irányítóját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.