Meg lehet tartani a temetéseket

Befejezték a francia légikatasztrófa áldozatainak azonosítását

A halottak földi maradványait átadták a családoknak, így a katasztrófa után csaknem két hónappal meg lehet tartani a temetéseket.

2015.05.19 21:02MTI

Befejezték a francia Alpokban történt légikatasztrófa áldozatainak azonosítását - közölte kedden a Germanwings német légitársaság lezuhant repülőgépének ügyében indított vizsgálatokat vezető marseille-i ügyészség.

A halottak földi maradványait átadták a családoknak, így a katasztrófa után csaknem két hónappal meg lehet tartani a temetéseket.

A helyszínen talált emberi maradványok alapján sikerült azonosítani mind a 150 embert, aki a fedélzeten tartózkodott - számoltak be német hírportálok.

A Germanwings Barcelona-Düsseldorf útvonalon közlekedő Airbus A320-as gépe március 24-én csapódott hegyoldalnak Franciaország déli részén, az Alpokban. A gép két fekete dobozának adatai alapján a másodpilóta bezárkózott a pilótafülkébe és szándékosan idézte elő a végzetes süllyedést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.