Az USA is a listán

Lavrov az Iszlám Államot nevezte Oroszország fő ellenségének

Bár Oroszország és az Egyesült Államok viszonya az ukrán válság óta romlott meg erőteljesen, mégis az (IÁ) nevű terrorista szervezetet nevezte meg Oroszország fő ellenségének Szergej Lavrov külügyminiszter.

2015.04.22 13:02MTI

Szergej Lavrov kérdésekre válaszolva hozzátette, hogy az országa és az Egyesült Államok kapcsolataiban meglévő problémákat tárgyalásos úton kell rendezni.

Az orosz diplomácia vezetője azt mondta, nem tud arról, hogy tervben lenne az orosz és az amerikai elnök találkozója. "Ha ebben Barack Obama érdekelt lesz, meg vagyok győződve róla, hogy Vlagyimir Putyin válaszolni fog" - mondta Lavrov a három orosz rádióállomás által sugárzott műsorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.