Franciaországi légikatasztrófa

Az ügyész cáfolja a katasztrófát rögzítő videó létét

Cáfolta a francia Alpokban az előző héten történt repülőgép-katasztrófa ügyében eljáró marseille-i ügyész szerdán, hogy a nyomozóhatóság videofelvétellel rendelkezik a gép lezuhanása előtti utolsó pillanatokról.

2015.04.01 11:26MTI

"Ha valaki rendelkezik ilyen felvétellel, köteles azt azonnali hatállyal átadni a nyomozóknak" - olvasható Brice Robin közleményében. A marseille-i ügyész cáfolta, hogy "a vizsgálat jelenlegi állásában lenne egy vagy több videofelvétel az Airbus A320-as katasztrófájáról".

A Bild című német lap és a Paris Match francia magazin online kiadásában kedd este azt írta, hogy a helyszínen előkerült egy adathordozó, amelyen találtak egy videofelvételt a gép lezuhanása előtti utolsó pillanatokról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.