Elfogták a szökevényt

Fegyveres elítélt szökött meg a kórházból, de nem jutott messzire

Megszökött egy elítélt egy észak-virginiai kórházból, miután egy biztonsági őrrel való dulakodás után elvette annak fegyverét, néhány órával később azonban valaki meglátta és bejelentette a rendőrségen a hollétét.

2015.03.31 20:47MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/Praisaeng

A férfit néhány órával a szökése után fogták el Washingtonban. Kézre kerítésében lakossági bejelentés segített.

A szökést megelőző dulakodás során egy lövés is eldördült, de nem sebesült meg senki. A szökött rabot Wissen Assaye-nek hívják, és korábban bankrablások sorozata miatt került börtönbe.

A 42 éves bűnözőt azért szállították át az Inova Fairfax Kórházba, mert a börtönben saját magának akart testi sérülést okozni. A kórházban elvette a felügyeletével megbízott őrző-védő magáncég női alkalmazottjának fegyverét, azzal rálőtt egy másik őrre és elmenekült.

Az amerikai fővárostól 24 kilométerre lévő kórház körüli utakat a szökést követően lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.