Brutális támadás

Menekülttáborra mértek csapást: legalább 45 halott Jemenben

Legkevesebb 45-en meghaltak és 65-en megsebesültek hétfőn Jemen északnyugati részén, egy menekülttáborra mért légicsapásban.

2015.03.30 18:47MTI

A a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) közlése szerint a Haddzsa tartománybeli al-masraki tábor elleni légitámadást a Szaúd-Arábia vezette nemzetközi koalíció harci repülőgépei hajtották végre.

Az arab országok öt napja indítottak hadműveletet Jemenben az Abed Rabbo Manszúr Hádi elnökkel szemben álló, Irán támogatását élvező síita húszi fegyveresek ellen.

Joel Millman, az IOM illetékese közölte, hogy a szervezet 75 munkatársa segít a szaúd-arábiai határ közelében lévő al-masraki táborban.

Hétfőn egy magas rangú pakisztáni kormányzati tisztségviselő azt közölte, hogy országa katonákat küld a Rijád vezette koalícióba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.