Franciaországi légikatasztrófa

Megtalálták a másik fekete doboz külső burkolatát, a berendezést nem

Megtalálták a másik, a gép repülési adatait rögzítő fekete doboz külső burkolatát a francia Alpokban történt légikatasztrófa helyszínén, magát a berendezést azonban még nem lelték meg.

2015.03.25 17:37MTI

"A második fekete dobozt keresik, a burkolatot megtalálták, az emberek továbbra is a helyszínen vannak és keresik tovább" - fogalmazott Francois Hollande francia államfő a Seyne-les-Alpes településnél kialakított mentőközpontban. Hollande, aki Angela Merkel német kancellárral és Mariano Rajoy spanyol miniszterelnökkel tett látogatást a helyszínen, ígértet tett arra, hogy "a katasztrófa körülményeire fény fog derülni".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.