Franciaországi légikatasztrófa

Megtalálták a második fekete dobozt is, súlyosan sérült

Megtalálták szerdán a második, a gép repülési adatait rögzítő fekete dobozt is a keddi repülőgép-szerencsétlenség helyszínén a francia Alpokban.

2015.03.25 17:15MTI
freedigitalphotos.net/num_skyman

A The New York Times amerikai napilap egy név nélküli tisztviselőtől úgy értesült, hogy a Germanwings légitársaság Airbus A320-as utasszállítójának adatrögzítőjéből kiesett a memóriakártya és nem találják.

A kanadai CBC News hírcsatorna azt írta Twitter-üzenetében, hogy az adatrögzítő berendezés súlyosan megsérült.

A The New York Times szerint a korábban már megtalált másik fekete dobozból, a pilótafülkében elhelyezett hangrögzítőből még nem tudtak a francia nyomozók semmilyen információt kinyerni, de még nem adták fel a reményt, hogy sikerrel járnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.