Szándékosan a civileket támadták

Tüzet nyitottak egy buszra Afganisztánban

Tüzet nyitottak egy buszra és két másik járműre ismeretlen fegyveresek keddre virradóra a kelet-afganisztáni Vardak tartományban, a Kabult Kandahárral összekötő úton.

2015.03.24 08:34MTI

A halottak között van egy nő, akinek a kilencéves kisfia megsebesült a támadásban. A tartományi kormányzó szóvivője elmondta, hogy a támadók szándékosan civil utasokat választottak célpontnak, és egyenként végeztek velük.

A támadás elkövetőjeként egyelőre nem jelentkezett senki, de a tartománynak abban a körzetében, Szajadábádban, ahol az eset történt, a tálib lázadók nagy területet tartanak az ellenőrzésük alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.