Fico

Megnőtt az önbizalma, mert szilikon a melle - most ő a miniszterelnök asszisztense

A volt akt- és fotómodell korábban a Zetor traktorgyár falinaptárának is pózolt.

2015.03.05 11:01ma.hu

Márciustól egy új munkatárs kíséri Robert Fico szlovák miniszterelnököt a hivatalos találkozóira. Mária Trosková a kormányfő asszisztenseként dolgozik. A csinos hölgy korábban akt- és fotómodellként dolgozott.

Mária Trosková hat évvel ezelőtt egy magazinban azt nyilatkozta, hogy amióta szilikon mellei vannak, az önbizalma is megnőtt. A volt akt- és fotómodell korábban a Zetor traktorgyár falinaptárának is pózolt. A hölgyről egyébként vajmi keveset tudni. Az interneten arról lehet olvasni, hogy egy trencséni főiskolán végzett, és azt, hogy gondjai vannak a kitűzött célok betartásával. A szlovák kormányhivatal egyelőre nem kommentálta, hogy mégis miért az aktmodellre esett a választás, miért egy olyan nő a legalkalmasabb miniszterelnöki asszisztensnek, aki korábban azt nyilatkozta, hogy azért nőtt meg az önbizalma, mert szilikonmelle van - közölte az Újszó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.