306,50 forinton az euró

Vegyesen alakult reggelre a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forintárfolyam a különböző devizákkal szemben szerda reggel a bankközi devizakereskedelemben.

2015.03.04 07:52MTI

A forint árfolyama az euróval és a svájci frankkal szemben nem változott keddről szerdára virradóra. Mindkét devizát az előző estivel megegyező árfolyamon jegyezték szerda reggel hét órakor: az eurót 306,50, a svájci frankot 285,30 forinton.

A dollárral és a japán jennel szemben gyengült a forint, a dollár jegyzése a kedd esti 274,25 forintról 274,50-re, a japán jené 2,2905 forintról 2,2940-re emelkedett szerda reggelre.

Az euró gyengült, este 1,1175 dolláron, reggel 1,1165 dolláron állt az árfolyama.

Szerdán a lengyel kamatdöntés befolyásolhatja a régiós devizák árfolyamának alakulását. Az elemzői többség a fogyasztói árak alakulására való tekintettel a lengyel alapkamat 25 bázisponttal, 1,75 százalékra, történelmi mélypontra csökkentését várja a monetáris tanácstól. Januárban évi 1,3 százalékkal csökkentek a lengyel fogyasztói árak a decemberi 1,0 százalékos csökkenés után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.