Kamionnal ütközött

Magyar sofőr halálos balesete Spanyolországban

Meghalt egy magyar férfi Spanyolországban, amikor furgonja egy kamionnal ütközött az autópályán Valenciától észak-keletre.

2015.02.24 19:00MTI

A külképviselet tájékoztatása szerint egy 67 éves sofőr az áldozat, aki egy magyar cég megbízásából utazott Spanyolországba, de arról egyelőre nincs információjuk, hogy mi volt az úti célja.

A hatóságoktól úgy tudják: a furgon először letért az útról, majd a sofőr visszarántotta kormányt és összeütközött a másik sávban haladó kamionnal.

Az El Periódico Mediterráneo című lap is beszámolt a hétfő délutáni tragédiáról, meg is nevezte az áldozatot, A. Istvánt. Azt írták, a frontális ütközés ereje szinte teljesen összeroncsolta a kisteherautót, a férfi holttestét a tűzoltók szabadították ki.

A kamionban ketten utaztak, könnyebben megsérültek, kórházba vitték őket.

Az áldozat hazaszállításáról a rendőrségi vizsgálat után lehet intézkedni, várhatóan két héten belül - közölte a főkonzulátus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.