Villámgyorsan terjed a H1N1

140 áldozata van Indiában a sertésinfluenzának

Indiában rohamos gyorsasággal terjed a H1N1 vírus, más nevén a sertésinfluenza: az év eleje óta száznegyvenen haltak meg a kórban.

2015.02.02 11:52MTI

Tavaly összesen kilencszázharminchét ember betegedett meg, kettőszáztizennyolcan közülük meghaltak. Az indiai egészségügyi minisztérium jelentéséből kiderül, hogy a megbetegedések főként Ándhra Prades, Gudzsarát és Telengána államokban történtek. Egy halálos áldozata volt a kórnak a keleti Orisza államban.

A helyi hatóságok azzal a kéréssel fordultak a központi kormányhoz, hogy haladéktalanul hozzanak szigorú intézkedéseket a vírus terjedésének megelőzése érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.